onsdag 11 juni 2014

Vad är en hyreslägenhet?

I Sverige finns 2 olika boendeformer avseende lägenheter: Bostadsrätter och hyreslägenheter. En bostadsrätt är en lägenhet som du köper kontant. I Stockholm eller Göteborg kan dessa lägenheter kosta flera miljoner kronor. För många personer är bostadsrätter i en storstad bara en avlägsen dröm men för många är det väldigt enkelt och bekvämt att hyra då man slipper tänka på att behöva pengar när nåt går sönder så som kyl/frys då hyresvärden står för detta.


En hyreslägenhet, eller hyresrätt, är en lägenhet som du hyr utan att behöva betala någon kontantinsats för bostaden. Att hyra lägenhet är ett mycket populärt sätt att bo på i och med att den som bor i hyresrätten inte behöver betala någon insats för lägenheten utöver den månatliga hyran.


Söktrycket på hyreslägenheter i Sveriges storstäder är därför i regel mycket högt. En hyresrätt är en utmärkt boendeform för dig som inte vill lägga miljontals kronor på ditt boende. En hyreslägenhet ägs av hyresvärden som är det bolag som äger fastigheten. För att ansöka om en hyreslägenhet måste du vända dig till de hyresvärdar som finns i din stad. Det är här vi kommer in då vi hjälper dig med kontaktuppgifter till de största hyresvärdarna i just din stad. Via oss kan du enkelt komma i kontakt med flera fastighetsägare och hyresvärdar i din stad som erbjuder lediga lägenheter för uthyrning.Vad är en hyreslägenhet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar